NIEUWS

Hier ken je me misschien van

Atelierroute

april 2022

ATELIERROUTE 23 en 24 april 2022 van Kunst in het rond Veldhoven

Op zaterdag 23 en zondag 24 april doe ik mee met de atelierroute Veldhoven. Op Smelen 150 kunt u komen kijken naar mijn kunstwerken. Totaal 35 kunstenaars doen hier aan mee. Bijzonderheden zoals informatie en een plattegrond waar de kunstenaars wonen zijn te vinden op

www.kunstinhetrond.nl Het is van 11.00u tot 17.00u. 

100 jr Veldhoven

februari 2022

KUNSTWERK ‘100 jaar Veldhoven’ voor altijd in Museum ’t Oude Slot Veldhoven

Brucified

albumcover

PORTRET BRUCE SPRINGSTEEN februari 2022 voor tribute band ‘BRUCIFIED’

Leuk om een portret te hebben mogen maken wat gebruikt gaat worden door de magnifieke tribute band ‘BRUCIFIED’. Ze willen het projecteren tijdens hun optredens. Temidden van vele andere foto’s en kunstwerken van Bruce Springsteen. De band doet mee aan Battle of the bands een televisie programma op SBS6. Als ze in de top blijven zoals ze nu staan, mogen ze gaan optreden in Ziggo Dome. Geweldig! Ik hoop dat het ze gaat lukken!!! Good luck! In het portret heb ik buiten mijn ‘normale’ diertjes wat leuke teksten betreffende Bruce Springsteen toegevoegd. Het is gelukt! Ze treden op in mei in het Ziggo Dome.

Generatie portret

A.C. VAN KASTEREN

GENERATIE PORTRET A.C. VAN KASTEREN VELDHOVEN november 2021

Trots dat ik een groot werk mocht maken voor het prachtige bedrijf A.C. van Kasteren te Veldhoven. Drie generaties zijn te zien op dit werk te weten Opa Janus van Kasteren, zoon Janus van Kasteren en ook zijn zoon Janus van Kasteren. Naast ieder portret is een speciale wagen te zien. De jongste Janus, links onder in het familie portret rijdt nu mee in de Dakar rally! Erg leuk!

ARTIKEL

eindhovens dagblad

NIEUWSBERICHT IN HET EINDHOVENS DAGBLAD ZATERDAG 23-okt-2021

Mijn portretten en vele prachtige hele beroemde portretten van prinses Beatrix waren ook te zien bij het televisieprogramma Blauw Bloed van zaterdag 23 oktober 2021 19.45u NPO 2. Deze uitzending kan je terugkijken via deze link :

https://blauwbloed.eo.nl/artikel/2021/10/de-tip-voor-een-dagje-uit-beatrix-in-beeld

EXPO

BEATRIX IN BEELD

EXPOSITIE ‘Beatrix in beeld’ Stedelijk Museum Vianen 16 okt 2021 tot eind februari 2022

Twee van mijn portretten van prinses Beatrix hangen in het Stedelijk Museum Vianen in een grootse expositie met louter werken van onze voormalige koningin Beatrix. Indrukwekkende werken van Andy Warhol, Herman Gordijn, Jeroen Henneman, Marte Röling en vele staatsieportretten, schilderijen, zeefdrukken voorstudies voor oorspronkelijke werken, ontwerpen van postzegels en munten, sculpturen en foto’s. Zo leuk dat ik hiervoor gevraagd ben, mijn naam op het raam van het museum, fantastisch!

NIEUWSBRIEF

DISCLAIMER

Voor alle duidelijkheid wijst Hanneke Hielkema, ten aanzien van de website, u op het volgende: De website en alle onderdelen daarvan, zijn eigendom van Hanneke Hielkema. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.
nl_NLNederlands